063 522 246
tradicionalna-prizemna-1
Inspiracije

Povratak korenima – Traditional Inspiration

Mnogi od nas bi želeli da se vrate u svoje kuće iz detinjstva koje ih asociraju na porodicu i najlepše zajedničke trenutke. To je bio lajt motiv za stvaranje Lafarge kuće – Traditional Inspiration. Namenjena je onima kojima je kuća sa kosim krovovima prva asocijacija na savršeno udoban dom. Klasične kuće, preklopljene modernim elementima, ni malo ne gube na funkcionalnosti i karakteristikama savremenih trendova gradnje, dok istovremeno čuvaju elemente tradicionalnog stila. Pored kosog krova, manja površina je u staklu, a više detalja od drveta, što uz oble linije daje osećaj povratka korenima i tradicionalnim vrednostima. Za sve ljubitelje tradicionalnijeg stila, Lafarge kuće tim je osmislio dva modela Traditional Inspiration kuće, a to su prizemna i spratna.

Tradicionalnost na sprat

Spratna tradicionalna kuća je pravo arhitektonsko remek-delo u 270 kvadrata u kom ima mesta za sve one momente koji nas podsećaju na najlepše trenutke iz detinjstva. Prizemlje je zamišljeno kao pravi prostor za dnevne aktivnosti, dok se noćna zona nalazi na spratu. Nekada su se naši preci sakupljali oko ognjišta, a danas je to dnevni boravak kom je u ovoj kući namenjeno centralno mesto, pravo od ulaznih vrata. Kuhinja sa trpezarijom još jedan je sinonim za porodičnu toplinu i ona je smeštena na ovom nivou. I iz trpezarije i iz dnevnog boravka planirani su izlazi na prostranu terasu. Sigurno se svi sećamo mirisa džemova i marmelada iz bakinog špajiza, pa i u ovom domu ni kutak za ostavu nije izostao. Kupatilo i jedna soba upotpunjuju ovaj nivo kuće.

Na spratu će ukućane sačekati još dve spavaće sobe, ali i još jedno kupatilo koji daju osećaj komfora. Još jedan zanimljiv detalj koji upotpunjuje osećaj lagodnosti i modernosti je garderober. Neverovatno velika terasa sa više od 20 kvadrata smeštena je na spratu te omogućava lep pogled na dvorište. Arhitekte nisu zaboravile ni na četvorotočkaše, pa je garaža od preko 16 kvadrata smeštena u prizemenom delu. Cena ove arhitektonske lepotice kreće se od 100.710 € + PDV zavisno od želje budućeg kupca.

Bliskost u jednom nivou

Za porodice koje žele da budu prostorno bliskije odnosno da se ne distanciraju odlazeći na sprat, kreirana je prizemna kuća u tradicionalnom stilu. Veći placevi su idealni za ovaj dom od 148,2 kvadrata. Prostran dnevni boravak, kuhinja, odvojena trpezarija, tri sobe, dve ostave, kupatilo i toalet, kao i mogućnost gradnje dve dodatne terase funkcionalno su raspoređeni u prizemlju ove porodične oaze. Garaža je planirana i u ovom modelu Traditional Inspiration kuće. Budući kupac treba da izdvoji 102.712 € + PDV kako bi sa svojom porodicom mogao da uživa u svim pogodnostima ovog velelepnog objekta.

Zajednički trenuci u klasičnom ambijentu

Traditional Inspiration kuće idealno su mesto za velike porodice čiji ukućani su beskompromisno okrenuti tradiciji, korenima i tekovinama nekih starih bezbrižnih vremena. Za njih kuća je sinonim za klasiku bez težnje za bilo kakvom modernošću i izletima ka ekstravaganciji. Za njih zajednički obrok u prostranoj trpezariji, gledanje TV programa u dnevnom boravku ili uživanje u lepom vremenu na terasi ili dvorištu predstavljaju neprocenjive trenutke koje žele da provedu u klasičnom ambijentu. Iako beže od inovativnosti u stilu, spremni su na prihvatanje noviteta u pogledu načina gradnje i materijala, jer sa kvalitetom ne prave kompromis. Oni znaju da je svaki trenutak proveden sa porodicom premijera koja nema reprizu i zato za svoje najmilije žele samo najbolje.

Za više detalja pišite nam na lafargekuce-srb@lafargeholcim.com ili pozovite 063/522-246.