063 522 246
Vitocal 200-S_00040
Partneri

Lafarge kuće i Viessmann – partnerstvo za savršen komfor u vašoj kući

Vaša kuća iz snova zahteva idealne uslove za život! Zato novo partnerstvo u domenu izgradnje domova nudi novu dimenziju udobnosti – kuća iz snova i idealan sistem grejanja u jednom!

Kao vodeće kompanije u svojim oblastima Lafarge i Viessmann udružile su se kako bi Srbiji ponudili novi koncept života – energetski efikasnu, komfornu kuću po sistemu „ključ u ruke“. Viessmann-ova misija, da stvara najviši stepen kvaliteta života oblikovanjem inteligentne klime i udobnosti, idealno se uklapa u koncept života Lafarge kuća u kvalitetnim domovima moderne gradnje.

Za porodične kuće Viessmann u ponudi ima sistemska rešenja po meri za sve energente koje odaberu klijenti Lafarge kuća. U kompletnu ponudu spadaju toplotne pumpe, kondenzacioni uređaji na gas i ulje, solarna tehnika odnosno PEM-gorivne ćelije, kao i ventilaciona tehnika. Viessmann moderni grejni sistemi veoma efikasno koriste energente i omogućavaju ekonomsku isplativost postavljanja i korišćenja svojih grejnih uređaja. Pored energetske efikasnosti, Viessmann je posvećen i očuvanju životne sredine što postiže smanjenjem emisije štetnih gasova primenom najmodernije tehnologije.

Ovim partnerstvom Lafarge kuće svojim klijentima omogućavaju  najbolje iz ponude na tržištu kako bi im omogućili da u svom domu zimu dočekaju potpuno bezbrižno. Gradnja kuće od sada dobija potpuno novu dimenziju.

Izvor: www.viessmann.rs

Više u kompaniji Viessmann pročitajte OVDE.

Za više informacija kontaktirajte Lafarge kuće tim na 063/522-246 ili lafargekuce-srb@lafargeholcim.com.