063 522 246
moderna-spratna-1
UncategorizedInspiracije

Kosmopolitski šik – Modern Inspiration

Izabrati moderan ili tradicionalan stil gradnje za svoj topli dom dilema je sa kojom se susreću mnogi od nas. Eminentni arhitekta Jovan Mitrović je zato osmislio Lafarge kuće – Modern Inspiration. Elementi internacionalne arhitekture koji se savršeno uklapaju u domaće podneblje utkani su u sve pore modernog stila kuća Modern Inspiration. Jednostavne kuće pravilnih proporcija uz malu dozu tradicionalnosti koju daju kosi krovovi, odišu specifičnim kosmopolitskim šikom koji je atraktivan kako u urbanim gradskim naseljima, tako i u mirnim predgrađima. Poseban šarm ovom inspirativnom modelu daju autentični detalji u specifičnim bojama. Modern Inspiration je najbolji primer kako moderna arhitektura može da bude implementirana u različita okruženja, lako uklopiva sa susednim objektima, dajući skladnu sliku jednog naselja. Lafarge kuće tim je i ovoga puta osmislio dva modela Modern Inspiration kuće, a to su prizemna i spratna.

Kreativnost na oba sprata

Spratni tip kuće Modern inspiration namenjen je ljudima koji žele spoj modernog i tradicionalnog dekora. Kuća od 270 kvadrata je podeljena na prizemlje i prvi sprat. Projektom su predviđene tri spavaće sobe, i to dve na spratu, dok je jedna smeštena u prizemnom delu doma. Pored spavaće sobe, prizemljem dominira dnevni boravak kao i kuhinja sa trpezarijom koji čine glavni prostor okupljanja gde bi svi ukućani trebalo da povode što više vremena. Iz ovih prostorija postoje izlazi na terasu prema dvorištu, što je još jedno mesto za okupljanje u toplim danima. Iako u modernim građevinama ne ostaje prostor za ostave, ovde je planiran prostor kao element tradicionalnosti u prizemnom delu. U prizemlju je i garaža, neophodna svakoj modernoj porodici.

Na spratu je, pored spavaćih soba, smešten prostor karakterističan za moderan stil života – garderober. Skoro 15 kvadrata spratnog dela je tavanski prostor koji daje mogućnost za inovativno i atraktivno uređenje za sve one koji žele malo netipičnog prostora za život. Za ovu veličinu kuće neophodna su dva kupatila koja su smeštena na oba nivoa objekta. Cena ovog zanimljivog zdanja, kreće se od 101.250 € + PDV zavisno od želje budućeg kupca.

Sve na dohvat ruke

Prizemni tip kuće Modern inspiration namenjen je onima koji su navikli da im je sve na dohvat ruke, a da opet sa druge strane mogu da uživaju u velikom prostoru. Budući ukućani će i ovde moći da uživaju u tri spavaće sobe, koje su sa ostatkom prostora funkcionalno povezane, čineći jedan savršen sklad. Prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i ovde zauzimaju glavnu ulogu na ovoj porodičnoj pozornici. Zavisno od želje ukućana postoji i mogućnost izgradnje terase na koju bi se izlazilo iz ovih prostorija. Kupatilo i toalet su odvojeni, a zanimljivo je da su planirane čak dve ostave. Garaža je projektovana kako bi upotpunila osećaj da ova kuća pruža potpuni komfor u skoro 150 kvadrata i to po ceni od 99.604 € + PDV.

Modernost začinjena tradicionalnošću  

Lafarge kuće Modern Inspiration namenjene su velikim porodicama koje, bilo da žive u centru grada ili u mirnim predgrađima, prate sve tekovine modernog doba čuvajući duh tradicionalnih vrednosti. Oni žele da njihov dom odiše kosmopolitskim duhom ne gubeći osećaj za tekovine koje se prenose sa kolena na koleno. Njihove težnje su usmerene na uređenje prostora na inovativan i kreativan način i zato im je neophodan prostor koji će im to dozvoliti. Vreme provedeno sa svojim najmilijima je privlegija u modernom društvu, a Modern Inspiration je privilegovano mesto gde je modernost začinjena tradicionalnošću.

Za više informacija pozovite 063/522-246 ili nam pišite na lafargekuce-srb@lafargeholcim.com