063 522 246
Lafarge_četvrtak_15.02._linkedin
Gradnja kuće

Finansiranje kuće – Put kojim se lakše ide

Izgradnja doma iz snova je životni projekat. To je mesto koje će biti porodična oaza gde svaki član porodice treba da ima svoj kutak i koje će istovremeno da čuva bliskost i privrženost svih ukućana. U želji da prostor za naše najmilije bude najlepše mesto na planeti, posvećeno pristupamo tom projektu. Kao i za svaki važan projekat neophodna su nam finansijska sredstva da bismo realizovali svoje ideje. Najčešće je upravo novac kamen spoticanja na tom putu kada želimo da nam snovi postanu stvarnost.

Put bez prepreka i rupa

Porodica koja se odluči za podizanje kredita kako bi slagalica njihovog porodičnog života bila potpuna, veoma često se upušta u “dugo putovanje” koji ni malo ne liči na vožnju auto-putem već na krivudavu stazu punu prepreka i skrivenih rupa. Prva i najveća rupa na koju se svi spotaknu, a veoma često može biti i nepremostiva prepreka, je hipoteka koju je potrebno staviti na neku drugu nekretninu kako bi stekli mogućnost za podizanje kredita.

Za razliku od drugih, u partnerstvu sa bankom Societe Generale, Lafarge je pripremio jedinstven kredit za izgradnju Lafarge kuće za koji kupac ne treba da stavi pod  hipoteku drugu nepokretnost, a nisu potrebni ni žiranti. Minimalno učešče je 20% vrednosti nekretnine, a rok otplate je do 25 godina. Varijabilna kamata je 3,50% uz šestomesečni EURIBOR. Maksimalno opterećenje plate procenjuje se za svakog klijenta pojedinačno i sve to bez administrativnih troškova banke.   

Zajedno smo jači

Pravi partneri u značajnim projektima, spremni su i da dele troškove, jer svi znamo da smo zajedno jači. Kredit za Lafarge kuću daje i mogućnost udruživanja primanja dužnika i sadužnika. Sadužnik može biti još jedan član uže porodice koji ispunjava iste uslove kao i korisnik kredita.

Da biste zajedno prešli taj put do kraja morate “voziti” odgovorno zbog sebe i drugih. Kada krenemo na duži put osiguramo se kako bismo se što bezbednije upustili u putešestvije, a zašto to ne bismo uradili i na ovom životnom putovanju? Upravo iz tog razloga, u okviru ovog kredita je osmišljeno i osiguranje života korisnika kredita, kako bi porodica bila obezbeđena u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti kada se dogodi da naslednici ne mogu da izmiruju rate. Osiguravajuća kuća će vratiti ostatak duga po kreditu i banka će obrisati hipoteku sa stana.

Kako to zaista izgleda?

Kada su ovako povoljni uslovi stambenih kredita u pitanju, u prvi mah izazivaju nevericu. Najbolji način da se odagnaju sve sumnje je konkretan primer Lafarge kuće Urban inspiration, standard nivoa opremljenosti, čija se cena kreće od 374 evra po kvadratu. Za spratnu četvorosobnu kuću koja je predviđena za petočlanu porodicu čija je cena 67.910 evra, potrebno je učešće klijenta od 13.582 evra. U tom slučaju, iznos kredita banke je 54.328 evra i za rok otplate od 25 godina, mesečna rata je 265 evra.

Siguran put do sigurnog odredišta

Uz ovakvu finansijsku podršku, realizacija ideje o domu iz snova postaje put kojim se lakše ide. Bez skrivenih rupa, posrtanja, krivina i bankina, za veoma kratko vreme stižete do onog lepšeg i kreativnijeg segmenta – izgradnje Lafarge kuće.

Kada budete pratili kako se pred vašim očima, za samo nekoliko meseci, izdiže bastion vaše porodične sigurnosti, najbolje ćete se uveriti kako snovi mogu postati stvarnost. Najvažnije je da znate da u tom važnom projektu niste sami, da je Lafarge siguran partner u gradnji, ali i u finansijskom aspektu. Rešenjem finansijskih izazova na korak ste bliže stvaranju jedne nove, bolje stranice u svom životu.

Za više informacija pozovite 063/522-246 ili nam pišite na lafargekuce-srb@lafargeholcim.com.